Best4Feet comfort sokken met X-static

Best4Feet comfort sokken met X-static worden gebruikt ter behandeling van schimmelinfecties en zweetvoeten. Ook zijn deze sokken geschikt voor de diabetische voet, ter voorkoming van wondjes of schimmelinfecties. Best4Feet sokken kunnen net als andere katoenen sokken worden gedragen.

Comfort sokken

Behandeling van schimmelinfectie

Bij een schimmelinfectie dienen de Best4Feet sokken consequent gedragen te worden, tot de schimmelinfectie volledig is geheeld. Gaat u te snel over op het dragen van normale sokken, dan kan de infectie weer snel opleven.

Behandeling van zweetvoeten

Voor behandeling van zweetvoeten, is het regelmatig dragen van Best4Feet sokken aan te bevelen. De sokken bevatten een speciale vezel die verdamping stimleert, zodat zweetvorming al snel wordt gereduceerd. Over het algemeen verdwijnt de vervelende geur, die gepaard gaat met zweetvorming, al binnen een uur.

Best4Feet sokken reguleren warmte; in de winter houden ze uw voeten warm en in de zomer koel. Verder zijn de sokken van Best4Feet comfortabel, kunnen ze in de wasmachine gewassen worden (bij 40 graden met dezelfde kleuren, niet geschikt voor de droger) en zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik.

Wissel dagelijks uw sokken

Wij adviseren u om de sokken dagelijks te wisselen in belang van het zelfstandig desinfecterende effect. Dit geldt ook wanneer u de sokken alleen ter preventie draagt.

Verkrijgbaarheid

De sokken zijn in de maten M, L, en XL in de volgende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar:

  • Heavy Duty (werk/wandel sok); zwart
  • Zilversokken (dun katoen); zwart en wit
  • Footy's (kousevoetjes); zilver

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.